Simskoledag för Emil och Tuva, jag var rustad med kameran i högsta hugg och tog många kort för att ha med mig hem till Per och visa hur duktiga de varit idag. Tuva har simmat både bröstsim och ryggsim i djupa samt att de börjat lära sig dyka. Emil hoppade själv ner i den djupa delen idag och flöt bra, simmade sedan snygga bentag både på mage och på rygg. MEN....efter 7 kort så protesterade kameran och sa att minnet var fullt, men hallå! En snabb titt in i luckan visade att mina misstankar var sanna, minneskortet satt kvar härhemma i kortläsaren, tala om kvällens absolut största klant!
Får bli en bild från förra terminen då:


Väl hemma så i med en macka i alla magar, middag åt vi ju innan. Sedan var det hopp i säng som gällde, ny dag igen imorgon!

Per´s ben blir bara värre och värre, smärtan smyger sig nu upp mot ryggen med så en kontakt med sjukhuset får det bli under morgondagen ifall det inte ger med sig något. Febern håller sig borta än och det hoppas vi den tänker förbli. Trots att han egentligen inte orkar föra någon större tankeverkstad så har vi nu diskuterat vaccineringen klart, det blir en spruta för Emil och även för oss andra sedan. Har fyllt i hans papper och lagt ner i skolboken till läraren imorgon, en dag för tidigt till och med!

Ikväll så är platsen vid tv´n given kl 21, Grey´s Anatomy startar en ny säsong..efterlängad av mig!

Kommentera

Publiceras ej