Vi har sett Melodifestivalen och drömt oss tillbaka till förra helgen när vi satt och upplevde allt live, undrade om alla låtarna lät bra även denna vecka när man fick höra dem på riktigt och med all atmosfär runtomkring. Det var helt olika mening härhemma om vilken låt som var bäst, eller minst sämst kanske man ska säga?! Emil gillade punkbandet bäst, Tuva diggade Pernillas låt medan Per inte riktigt visste vilken han tyckte var bäst. För min del så gick rätt låt direkt till final, lyssna på texten..

Roligast var dock Emil och Tuvas diskussion efter det att de gamla slagdängorna sjungits av bla LillBabs, Svante Thuresson och Ann-Christine Bärnsten. Båda barnen var med på att det var gamla melodifestivallåtar men frågan bestod ju ifrån när de var...?!
Tuva: Det där var från förr i tiden va?
Emil: Ja, det såg du väl att de var gamla. Måste varit då när det fanns dinosaurier, visst mamma?
Tuva: Nä du, för då hade det varit skelett som sjöng och det var det ju inte, de var bara gamla

Varvid båda två ramlar raklånga i soffan vilt skrattandes vid tanken på sjungande skelett för att sedan hamna framför tv´n framförandes en sorts skelettdans.
Jisses, fick vi verkligen rätt barn med oss hem från BB den där gången?

1 kommentarer

Pia

28 Feb 2010 17:21

Jag gillade både Jöbacks och Bergendahls låtar.. Kanske inget man skickar iväg till Norge och stora festivalen.. men.. de var härliga att lyssna på!

Kommentera

Publiceras ej