Har ikväll gjort något som jag eller snarare vi inte har gjort på säkert över 2 års tid. Ätit ost och kex samt delat på en flaska vin, vann nämligen en flaska vin på jobbets julfest i den välkända julklappsleken och nu har den stått sedan i mitten på december och väntat på att bli öppnad. Det var ett mycket torrt rött vin som var helt okej i min smak men inte alls i Pers, han drack två smuttar sedan fick jag glaset. Den halva flaska som är kvar kan jag säkert ta ett glas av imorgon med, och med största sannolikhet ett glas på måndag också?! Vet inte när vi drack något vin härhemma senast, länge sedan var det iallafall. Ibland känner jag att cellgifterna gör att jag inte riktigt vet om det är ok eller inte, men tycker att ett eller två glas borde ju fungera utan att göra oreda i kroppen?

1 kommentarer

Pia

31 Jan 2010 12:19

Ja, inte kan väl något glas vin skada heller.. Så mysigt.. Det är samma sak här.. väldigt länge sedan vi käkade ost och kex.. Hm, kanske ska handla hem lite??!! ;o)

Sv: Ja visst var det en underbar berättelse!! Jag skulle läsa upp den för min mamma i telefon och det gick nästan inte.. Vi hulkade i varsin ände!! ;o)

Kommentera

Publiceras ej