Efter otaliga sjöar men inga badplatser har vi äntligen funnit en att parkera på över natten. Bäst av allt, det går att bada! Vilket Tuva gör med förtjusning, jag fattar inte att hon klarar detta kalla vatten!

Sovit gott hela natten till regnets smatter på taket, varmt var det och snarkades gjorde det bredvid mig men det fick jag stopp på med lite övertalning om lägesändring och sedan sov vi igen fram till klockan var närmare 9,30.
Idag var det lyxfrukost inne hos Pers bror och fru, sitta vid köksbordet länge och prata om lite allt möjligt. Sedan fick vi låna duschen så nu är vi rena från topp till tå samt har nytvättade kläder på oss..rena lyxdagen detta!
   
Har även fått en väldigt snällt samtal på mobilen ifrån en annan husbilsåkare som vi träffat för väldigt länge sedan, tänk att det finns så snälla människor som tar sig tid att höra av sig med tips om aktiviteter för barnen samt erbjudande om både tvätt och annat som behövs efter en tids rundfarande med husbilen! Tipset är nu sparat för det fall att vi återkommer till Dalarna igen, nu befinner vi ju oss i Arvika och fronten är ställd på Skåne då Per ju har sin magnetröntgen tid på måndag. Tack snälla ni för tipset!!
   

dsc00065 (MMS)

Nu har vi grillat och pratat oss igenom en trevlig kväll! Mätta och nöjda går vi ut till husbilen..