Passar på att skriva lite nu när man ändå är vaken en timme för tidigt, eller det kanske är precis i rätt tid nu? Vet inte vilken tid som är den rätta, men kan konstatera att vaken är jag iallafall och har varit det ett tag!

Gårdagens kalas hos systra mi började med invigning av deras nya altan som nu är f ärdigbyggd. Det bjöds på varm soppa och vi fick trampa runt bäst vi ville. Blev riktigt snyggt, precis som allt annat de bygger.

Presenten hon fick var en ny variant av den hemska lilla figur som åker fram och tillbaka mellan oss, man vet att det är denna lilla man som är inslagen på något vis och det är högsta skymf att få ha honom en längre tid. Gäller att komma på första bästa tillfälle att kunna ge honom tillbaka igen som gåva. Han har åkt mellan oss nu i snart 7 år...stackars lilla man! Töntigt kanske...men kul!

Vi var hemma i lagom tid på kvällen, Per behövde en ryggpaus och vi andra körde iväg för att ordna presenter till denna dagens kalas. Det blev 4 inköp samt ett spökhus som Emil och Tuva byggde ihopa på köksbordet med stort tålamod.

Blev riktigt snyggt och med hjälp av ficklampa och släckta lampor så skrämde de varandra resten av den kvällen.

Nu känner jag att jag är hungrig, magen har inte hängt med på att klockan vridits tillbaka så den anser att det  är tid för lite söndagsfrukost nu.
Godmorgon!

9 kommentarer

maria

31 Oct 2010 09:20

Ha en go söndag !

Kramen

Diana

31 Oct 2010 09:35

Vad rolig grej med figuren. Haha! Vems var den från början?

Anders och Birgitta

31 Oct 2010 09:53

Vilken kul liten gubbe och va festligt att ge bort den som ni gör.

Gun

31 Oct 2010 11:03

Hahaha, vilken kul grej att ge bort den lille gubben mellan er.:)

ansepanse

31 Oct 2010 11:24

vad kul att låta gubben åka fram och tillbaka mellan er

kramar

Camilla

31 Oct 2010 11:35

Härligt med lite go soppa ute ngt man gör för sällan myser till det så!! Fint hus dem fick ihopa så här denna halloween helg.Kan tänka mig att de hade kul med det sen. Kram

Marie-Louise

31 Oct 2010 13:18

Vilket härligt bygge ni gjort :) /Kram

Ama de casa

31 Oct 2010 14:34

Jag tror man kallar vintertiden för normaltid också. Alltså, det är normalt nu. Vinter är normalt.

:-D

Ama de casa

31 Oct 2010 14:36

sv: Fast vad som INTE är normalt, det är att sitta och lurpassa på tiden mitt i natten för att ställa om klockorna... :-D

Kommentera

Publiceras ej