Vinsten blev kanske inga mängder av choklad men ett fjärde pris blev min vinst och den innebär att jag som fjärde man (kvinna i mitt fall då, noggrannare räknat så är det nog kvinna i allas fall) får välja ett paket bland all choklad. Gott! Fast valet har jag överlåtit till A, litar på att hon väljer något smarrigt.
Har en del vinster att hämta; mina 3 öl, min vinflaska samt nu då chokladen. En riktig vinstpåse :-) eller ska man vänta till nästa dragning och utöka påsen ytterligare?!?! Undrar om det då kanske kan vara ett cider-lotteri, för det fattas ju i påsen?!! Och sedan kan vi ha ett glögg-lotteri till december! Japp, nu har ni tipsen mina vänner!

I övrigt så har dagen rullat på, ibland känns det som om man inte riktigt hänger med. Upp på morgonen och så vips, så ska man lägga sig igen. Vad hände däremellan?
Idag så hände det iallafall att vi hann med Musikskolans kör, en runda om Mekonomen och sedan IKEA. Eftersom Emil var på trivselkväll med skolan hade vi bara lilla fröken med oss, han fick grillade hamburgare på kolonin och vi fick mat på IKEA.....schhhhhh, säg det inte till honom bara!
           
Har nu stoppat i mig veckans dos av cellgift, mår sådär lite lagom illa men fullt hanterbart så länge jag sitter här. Undrar om det fungerar lika bra i liggande ställning? Ska testa det nu....god natt!

5 kommentarer

Gun

30 Sep 2010 22:15

Vad kul, grattis! Choklad tackar man ju inte nej till.:D

Cellgift låter inte lika roligt. Jag har en f.d arbetskamrat som tar det också. Hon har Psoriasisartros.

Elin

01 Oct 2010 05:48

Halloj och grattis sådan tur hade inte jag!

Glögglotteriet i november har jag tipsat Ulrika om! Så då är vi två.

Hoppas allt är bra med dig.

Anna

09 Oct 2010 18:34

Hej!

Kul att läsa din blogg! Har själv reumatism och tänkte bara kolla om det är methotrexate du tar? Vissa blir av med illamåendet när de tar det i sprutform istället (metoject). Det funkar bättre för mig i alla fall :)

Agneta

09 Oct 2010 20:33

Hej, jo det är Methotrexate jag tar..8 tabletter i veckan samt Salazopyrin 2 st morogn o kväll varje dag. Ska tillbak till reumologen nu i oktober och vill gärna byta till sprutor istället för nu har jag stått ut med att må illa i 1 år.

Anna

09 Oct 2010 20:37

Det tycker jag du gör rätt i. Dessutom (enligt min för detta barnreumatolog) är methotreaxte i injektionsform 50% effektivare än tablettform. Hoppas det går bra för dig!

Kommentera

Publiceras ej