Jisses, idag var det svårare än normalt att komma ur sängen.
Lederna krånglar ju som vanligt, att sätta ner fötterna i golvet gör alltid ont och att ta sig till duschen är ständigt dagens första stora utmaning men idag...oj, träningsvärk i ryggen! Tål jag inte ens att visa uppvärmningsövningarna utan att få träningsvärk? Då är det hög tid att träna upp kroppen en aning!

Veckans sista arbetsdag startar alldeles snart, sitter duschad och redo för att ge mig av nu.
Ute så verkar det bli en ny gråmulen dag, man har liksom vant sig vid vatten från alla håll..uppifrån, nerifrån och från sidan! So let it rain, gräsmattan håller sig iallafall grön då! Måste ju se allt positivt!

8 kommentarer

Camilla

31 Aug 2012 14:23

Ojdå hoppas att det går över snabbt!! Ibland använder man muskler man inte trodde man hade!!!Ha en skön helg o vila upp hela dig

Svar: åh, jag har väl massor med muskler ;-) synd de inte syns så bra bara
Agneta

Marie-Louise

31 Aug 2012 14:31

ack ja dessa onda stackars kroppar :( fy och nu kommer kylan. Kram

Kors och tvärs

31 Aug 2012 18:10

Uschiamej... Tänk om vi kunde flytta ner till södra Spanien under vinterhalvåret! Kram

Ama de casa

01 Sep 2012 11:26

Det är rätt - tänk positivt :-)

3M

01 Sep 2012 20:15

Ibland är det inte helt lätt att tänk positivt när kroppen gör ont. Men har man djävlaranamma som grund i kroppen, då kör man ändå. Då får man också lida för att man gör saker man egentligen inte ska. Men det är ju kul, så då gör man det. Du är så duktig! Kram 3 M

Christina

14 Sep 2012 09:42

Har du testat oregano olja? Den är anti-inflammatorisk.

Svar: Nej, det har jag inte hört talas om. Är det kapsalr eller flytande? Hälsokost eller apotek?
Agneta

Christina

14 Sep 2012 20:34

Hej igen!
Det är kallpressad oregano olja i kapslar. Oregano innehåller en anti-inflammatorisk substans som heter Carvacrol. Det finns rätt mycket publiserat på just den substansen på pubmed bl.a. verkningsmekanismen så nu vet man varför den är verksam på inflammation. Nu finns det t.o.m patentansökningar på Carvacrol mot just inflammation. Produkten är stor i USA och Kanada och är godkänd av FDA (Sveriges motsvarighet till livsmedels och läkemedelsverket). Oregano olja är inte godkänd i EU (har inte kommit in någon ansökan vad jag vet) och därför finns den dessvärre varken på apoteket eller i hälsokostbutikerna.

Oj, det blev ett långt svar :-)

Svar: kanske långt svar men innehållsrikt, jag tackar så mycket! :-)Synd då att det inte finns i sverige än, kommer kanske. Har provat något som mamma köpte i Tyskland med musselskal, ett pulver som blandas ut i vatten, kände ingen förbättring på de två månader som jag drack detta så det la jag ner seedan då det var rätt dyrt. Ska till reumologen snart igen, ska diskutera ny medicin.
Tack än en gång för ditt svar
Agneta

Christina

15 Sep 2012 16:58

Om du tycker det låter intressant med oregano oljan så passa på och fråga din läkare om du kan prova ett par veckor. Be han/hon googla på oil of oregano och/eller carvacrol. Om du får OK så maila mig ;-)

Må så gott!
Christina

Svar: ok, tack!
Agneta

Kommentera

Publiceras ej