Idag har vi tagit detta med slappar-dag till nya höjder, klockan blev närmre halv ett innan jag satte fötterna i golvet och gick upp för dagen.
Kände i hela kroppen att jag var i behov av dessa extra timmars sömn, och nu känns det betydligt mycket bättre. Jag har inte speciellt ont, alltså inget skov för tillfället utan mer bara trött och tung i kroppen. Kan det kanske bero på den extra dosen cortison och Diclofenac som jag just nu står på för att dämpa mer reumatism? Eller är det bara vårtrötthet som slagit till nu när ljuset har återkommit?
Nåja, när jag väl kommit upp och in i duschen så blev det lite gjort av nytta. Citti Gross fick sig ett besök och nu är kylskåpet och frysen påfyllda igen, det var välbehövligt! Måste ju säga att ett fyllt kylskåp känns bättre än ett som ekar tomt när man öppnar dörren. En av de saker jag gör när det är tomt är att öppna dörren flera gånger på rad i hopp om att det fyllt på sig själv under tiden, hur korkat är inte det på en skala?!
Men nu, nu är jag tillbaka i slapparläge igen..laddar inför kvällens tvättstugebestyr. Och ja, det är dumt att ha denna en lördagkväl men i valet mellan lördagkväll eller söndagmorgon klockan sex så var det inte speciellt svårt att välja var jag skulle sätta in kolven!!
ps..har ju glömt visa mina nya brillor så här kommer de:

3 kommentarer

Diana

31 Mar 2012 19:25

Snygga glasögon!

Hoppas att tvättstugan går smidigt ikväll så att du kan få lite soffmys med.

3M

01 Apr 2012 09:26

Skönt att höra att du mår bättre och med allt ni alla i familjen gott igenom så är slappardagar guld värda. Då känner man att krafterna kommer tillbaka. Vi sitter vid vårt frukostbord och har en otrolig utsikt över Öresund och solen strålar. Efter morgonbestyren träffar vi våra vänner och hi.ttar på lite kul utflykter. Har det skönt. Snygga glasögon, förresten. Kram 3M

Deciree

01 Apr 2012 16:01

Snygga brillor. Dom passar nog dej som handen i handsken. Du behövde nog vilan också. Det är nog en kombination av båda, vår trött och medicinering.

Skön söndagkväll på dej. Kram

Kommentera

Publiceras ej