Andra rengör sina bilar nu för att få in dem för vintern, vi ( okej då, Per ska det nog stå idetta fall ) har tvättat bilen och gjort den iordning för att för första gången på vääääldigt länge åka ut en helg.
Nu är Biggen avfettad och tvättad så han glänser i all sin prakt, även innanmätet är iordning inför morgondagens avfärd mot Lövstaviken tillsammans med M & R.
Varma kläder ligger snyggt i en korg för att bäras ut imorgon, det är ju inga större mängder som behövs för en helg men jag tror inte att det som ligger i garderoberna passar för årstiden som vi har nu?! Shorts och linne får nog tyvärr vänta ett antal  månader till innan de kommer till pass..!
Köln i somras
 
Så, nu är det snart sängdax igen härhemma och det ska bli skönt.
Har ju som vanligt tillbringat kvällen i simhallen, travat upp o ner längs med bassängkanten för att peppa på de som ligger i vattnet. De har gjort en jätteutveckling bara sedan i somras, ett pass på 4500 m klarar de utan problem och jag tror inte ens de var medvetna om hur långt de simmade för de såg helförvånade ut när jag talade om meterantalet när de var klara. Kul!
 
Men men, nu är det nattinatti. Sov så gott!
 
 

8 kommentarer

Marie

11 Oct 2012 23:33

Skall bli kul - R har också tvättat hb.

Marie

Helene

12 Oct 2012 10:04

Önskar dig en fin & härlig helg.
Kram Helene.

3M

12 Oct 2012 13:03

Natti, natti. Då får vi önska er en riktigt skön husbilsweekend med vänner. Vi är nu på väg söderut för att hälsa på våra vänner i Råå. Sedan en tur upp efter västkusten innan vi kör hem i mitten på veckan. Blir en bra provtur, innan vi sedan drar ner till Tyskland och Frankrike. Ha en riktigt skön helg och kramar 3 M

Leena

12 Oct 2012 13:10

Få en skön och trevlig helg med de trevliga och mysiga paret M och R, hälsa dem :)
Ja, jag går i ide denna helg...bara arbeta och sova men nästa då ska det bli Limo-resa :)
Kramen!

carina

12 Oct 2012 13:55

Önskar dig en toppen Fredag vännen :)
Kramen♥

Elisabeth

12 Oct 2012 22:13

Ha en skön helg!

Freedomtravel

13 Oct 2012 09:53

Härligt med en fin husbil! Vår är lerigare än nånsin just nu... ;) Särskilt ena däcket... som f.n. sitter fast i lera....

Deciree

13 Oct 2012 09:58

Härligt att få dra iväg med husbilen, dessutom m hela familjen. Det är kvalitetstid tillsammans:-) trevlig helg. Kram

Kommentera

Publiceras ej