Så nu är vi hemma igen efter en helg i Lövstaviken, Falkenberg.
Fast vi kom ju inte hem såhär sent inte, näää för vi har hunnit med ett kalas inne på Busfabriken i Helsingborg med samt all simträning också..här ligger vi inte och latar oss en söndagseftermiddag! 
Däremot har vi latat oss hela helgen, för med de vädret som varit så fanns det inte så mycket annat att göra än att sitta inne i husbilen och spela Yatzy eller skitgubbe. Ett högt antal sidor i våra böcker har hunnits att läsas och tv´n har surrat på väggen. Kort sammanfattning så en alldeles underbar helg i husbilen och med goda vänner!
 
En lite längre sammanfattning kommer här i bildform;
Fredagseftermiddagen och kvällen var fantastisk. Härligt väder och god mat tillsammans med vänner, vad mer kan man begära egentligen??
Lördagsmorgonen vaknade vi till regnets smatter på taket, och smattrade på taket gjorde det resten av dagen med. Vi hann med mååånga rundor på Yatzy innan tärningarna åkte i golvet av förloraren, då övergick vi till Skitgubbe istället ett tag. Kvällen samlades vi igen och denna gång hade även vårt resesällskap från i somras kommit hit till Lövstaviken så barnaskaran utökades med ytterligare två barn till. Tur det var lite uppehåll i regnet på kvällskvisten så de kunde vara ute och härja en del med....!
Idag söndag så var det tid att köra hemåt redan vid lunchtid, då Tuva skulle vara på kalas inne i Helsingborg kl 13.30.
Men en liten promenad bland de söta båthusen hann vi med innan dess, det är så skönt att vara ute i den friska luften trots att vinden bet ordentligt även idag.
Trots helgens lite trista väder så var ändå Lövstavikens småbåtshamn välbesökt av husbilar. Det var en hel rad som stod uppställda längs med kajkanten denna oktoberhelg.
 Men välkomna har vi verkligen känt oss av småbåtshamnen, riktigt gästvänligt har det varit och vi kommer gärna tillbaka.....!
Ps....ingen helg utan barnarbete!
Satte Emil i dammsugningsläge innan vi lämnade Falkenberg, nån nytta får de allt göra efter att ha vilat en helg helg! Fast av nån anlednig så är det tydligen roligare att städa husbilen än vad det är att städa hemma?!
 
 

2 kommentarer

camilla

15 Oct 2012 07:48

Ser ut som om ni har haft en helt underbar helg

Deciree

16 Oct 2012 17:47

Men så fint ni hade det. Såg härligt ut med alla husbilar på rad:) O vad man längtar ut. Klart att Emil tycker det är roligare att städa i husbilen...det går fortare o är mindre. Han blir klar någongång:) :)Kram

Kommentera

Publiceras ej