Landar snart i sängen trots den tidiga timmen, denna simmarhelg är över och "over and out" är väl vad vi vuxna också är?!
Det har arrangerats Klippan Cup av våran simmarklubb denna söndag, vilket innebar att även gårdagseftermiddagen/kvällen tillbringades i simhallen för att ställa iordning allt inför dagen.
Inga linor, ryggsimsflaggor, tjuvstartslina, tidtagarplattor, högtalaranläggning, sekretariat, datorer, cafeteria med tillhörande kylskåp och frysbox och en hel del saker till kommer på plats av sig själv..tyvärr!
Min roll under dagen har varit att vara speaker, som vanligt. Det har pratats sedan klockan 8 imorse i mikrofonen med en paus mellan 12-14, tack o lov, och nu känns det som om jag skulle vilja vara tyst ett par dagar vilket ju blir lite svårt med tanke på jobbet som väntar imorgon bitti.
Tuva har simmat hela 5 lopp under dagen, inga höjdarlopp om man ser tidsmässigt men helt okej ändå. Försöker förklara för henne att det är svårt att slå pers varje tävling för då kommer det till slut att bara ta en tiondel från start till mål....Therese Alshammar släng dig i väggen typ! Dessutom så är Tuva en 2004:a och tävlar i ålderklassen 2002 och yngre, de allra flesta är födda 2002 och att slå dem är inte lätt. Då tycker jag att det är fantastiskt bra att bland annat komma på plats 18 av 38 startande när man gör en tid som är ca 3 sekunder sämre än förra helgens lopp.
Emil har fått vara springpojke under dagen, han har sprungit mellan sekretariat och cafeteria med listor på allt möjligt. Han har sopat ut löv som blåst in, och hållt allmän reda på saker o ting. Avlönad med cocacola och klubba i kiosken.
Per han har varit vändningskontrollant hela dagen, och liksom jag så har han nu gjort de två passen som behövdes efter vår funktionärsutbildning för att få legitmationen! Grattis till oss båda.
 

3 kommentarer

3M

30 Sep 2012 22:17

Vilka duktiga och exemplariska idrottsföräldrar ni är! Det är tyvärr för många föräldrar som lämnar "in" sina barn på tillsyn och underhållning och inte engagerar sig alls. Det är så frustrerande och fräckt, men alltför vanligt. Men ni jobbar på, med organisationen, deltar som funktionärer, föregår som gott exempel och jag vet inte allt. Det är inte bara bra för er utan en massa andra barn. Bra gjort! Kramar 3 M

Svar: Tack :-)vi sa just det till varandra när vi kom hem igårkväll, nu känns det minsann som om vi både lever, andas och sover simning. Men samtidigt så tycker vi att det är jättkul!
Agneta

Camilla

01 Oct 2012 07:40

Ojdå ni verkar till att ha haft fullt upp i helgen . Du är väl värd att vila!!

Svar: jap, fullt upp och vila...det har jag gjort hela em o kvällen. Helt slut!!!
Agneta

Ingrid

01 Oct 2012 17:00

Ah! Första gång jag ser baksidan av den grejen de står på när de startar!
Är det en sensor som känner av tjuvstart? Smart iaf!!

Svar: nja, nej det är ingen sak som känner av tjuvstart utan det är sladdar till eltidssystemet som sitter i plattorna som hänger ner i bassängen. Hur det kopplas är inget du bör fråga mig om ;-) räcker med att jag vet hur man öppnar luckan. Tjuvstartsavkänning är det nog bara på de större tävlingarna och då är det ju mera pengar i rörelse.
Agneta

Kommentera

Publiceras ej