Dagen har tillbringats i möbelaffärer tillsammans med mamma som är ute efter nya möbler till sitt tv-rum. Emil och Per har däremot inte följt med utan varit hemma samt skött om bilen så att den blänker både ute och inne. Fast med allt salt som finns på de skånska vägarna så lär den tyvärr se likadan ut imorgon, men Pers resonemang är ju rätt "det som är borta är borta"
Nåväl, vi andra har gått i den ena affären efter den andra och sett så många fina möbler, så många konstiga möbler och så många dyra möbler att det räcker för ett tag framöver. Fötterna värker mer än innan och efter ett tag så börjar det kännas som om en fika skulle sitta fint.
Vi sätter oss i mammas bil, och hon börjar köra medan hon ställer frågan till Tuva var vi ska äta något. Tuva rycker på axlarna och säger att det får mormor bestämma för det är ju hon som har pengarna i sin plånbok. Jag var tvungen att bita ihop för att inte börja skratta alltför högt åt Tuvas syn på maktfördelningen i bilen just då....

Vi fick god fika på graffiti café och gick sedan en liten runda för att se hur de nya vårkläderna som kommit in ser ut. Nu ska det snart bli skönt byta ut sina vinterkläder mot något lite lättare. Våren är nog den mest efterlängtade årstiden på året tror jag!