Här sitter man och är hur trött som helst, har sneglat på klockan i en timmes tid nu men inser att det är lite för tidigt att gå till sängs redan nu. Får väl vänta en kvart till?

Dagens matrecension kommer här:

Medans barnen var på kalas under eftermiddagen så passade jag och Per på att ta en tur med bilen, vi stannade till vid IKEA och tog varsin 4 kronors korv som snabb och billig mat att stoppa i magen.
Då föll blicken på all annan mat de säljer som man kan köpa med sig hem, kanske skulle köpa med något för att enkelt göra kvällsmaten härhemma?! Valet stannade på kycklingbullar med ost, vet inte vad jag förväntade mig men ut ur påsen senare på eftermiddagen trillar något som ser ut som bleka köttbullar vilket också var vad barnen ansåg att det såg ut som.
Smaken däremot var väl inget som liknade köttbullar men heller inget som liknade kyckling, svår att definiera men kan väl konstateras som ganska menlös. 
Ska jag tala ren skånska så var de riktigt räliga, inte ens Emil som kan äta massor i vanliga fall ville ha mer än 3 stycken innan det var nog. Hellre var han lite hungrig tyckte han.
Så summa summarum...näää, de var ingen höjdare och är inget som kommer in i vårt kök fler gånger!
Nästa gång ska jag prova lasagne på älgfärs...kan bli en höjdare eller skräckupplevelse!