Idag har vi tagit detta med slappar-dag till nya höjder, klockan blev närmre halv ett innan jag satte fötterna i golvet och gick upp för dagen.
Kände i hela kroppen att jag var i behov av dessa extra timmars sömn, och nu känns det betydligt mycket bättre. Jag har inte speciellt ont, alltså inget skov för tillfället utan mer bara trött och tung i kroppen. Kan det kanske bero på den extra dosen cortison och Diclofenac som jag just nu står på för att dämpa mer reumatism? Eller är det bara vårtrötthet som slagit till nu när ljuset har återkommit?
Nåja, när jag väl kommit upp och in i duschen så blev det lite gjort av nytta. Citti Gross fick sig ett besök och nu är kylskåpet och frysen påfyllda igen, det var välbehövligt! Måste ju säga att ett fyllt kylskåp känns bättre än ett som ekar tomt när man öppnar dörren. En av de saker jag gör när det är tomt är att öppna dörren flera gånger på rad i hopp om att det fyllt på sig själv under tiden, hur korkat är inte det på en skala?!
Men nu, nu är jag tillbaka i slapparläge igen..laddar inför kvällens tvättstugebestyr. Och ja, det är dumt att ha denna en lördagkväl men i valet mellan lördagkväll eller söndagmorgon klockan sex så var det inte speciellt svårt att välja var jag skulle sätta in kolven!!
ps..har ju glömt visa mina nya brillor så här kommer de: