Emil hämtade vi hemma hos mormor vid halv 12, så skönt att få krama och pussa på honom igen även om han inte varit borta mer än 4 dygn. Vi stannade en liten stund, hjälpte mamma sträcka lite lakan nere i källare och sedan åkte vi vidare för att handla lite varmare skor till de små. Blev Skopunkten som fick våra pengar även denna gång, kan ju inte bli så mycket bättre än att ta 3 par och betala för 2 par.
Efter det så åkte vi för att byta en tröja som Per köpt som var för stor, blev ett återköp av det till slut. Sedan började vår ljuslykta-jakt som varade i stort sett hela eftermiddagen. Vi var överallt känns det som innan vi slutligen fick tag i en stor svart smidesljuslykta på Bauhaus...precis en sådan vi letade efter!
Hem med det, och nu hade skymningen börjat falla och vi åkte in till kyrkogården för att tända ljus för de nära och kära som finns i våra hjärtan.

Det är speciellt att gå på kyrkogården en alla helgons-kväll, mycket folk och vackra dekorerade gravar. En viss stämning infinner sig och tankar på de som inte finns hos oss mer gör att tårarna sitter i ögonvrån. Vi tände ljus för alla, och fann plats bland de andra hundratals på minneslunden och gick sakta tillbaka mot bilen igen. Det är tungt men samtidigt så låter vi deras minne vandra vidare till våra barn. Det fanns människor som vi älskade och som älskade oss och som vi aldrig glömmer!