Länkar http://designbyjessica.blogg.se för att hon har en tävling om att vinna en bloggdesign...och DET är jag ju som synes i behov av. Nu ska jag bara komma på världens bästa motivering..kan det duga med att jag absolut inta kan något om design överhuvudtaget?! Emil hade säkert kunnat komma på någon löjlig liten rim-sång om det hela, han är helt tokig i att skapa små tramsiga rimsånger om allt och alla just nu..sötnos!

Simskoledag för Emil och Tuva, jag var rustad med kameran i högsta hugg och tog många kort för att ha med mig hem till Per och visa hur duktiga de varit idag. Tuva har simmat både bröstsim och ryggsim i djupa samt att de börjat lära sig dyka. Emil hoppade själv ner i den djupa delen idag och flöt bra, simmade sedan snygga bentag både på mage och på rygg. MEN....efter 7 kort så protesterade kameran och sa att minnet var fullt, men hallå! En snabb titt in i luckan visade att mina misstankar var sanna, minneskortet satt kvar härhemma i kortläsaren, tala om kvällens absolut största klant!
Får bli en bild från förra terminen då:


Väl hemma så i med en macka i alla magar, middag åt vi ju innan. Sedan var det hopp i säng som gällde, ny dag igen imorgon!

Per´s ben blir bara värre och värre, smärtan smyger sig nu upp mot ryggen med så en kontakt med sjukhuset får det bli under morgondagen ifall det inte ger med sig något. Febern håller sig borta än och det hoppas vi den tänker förbli. Trots att han egentligen inte orkar föra någon större tankeverkstad så har vi nu diskuterat vaccineringen klart, det blir en spruta för Emil och även för oss andra sedan. Har fyllt i hans papper och lagt ner i skolboken till läraren imorgon, en dag för tidigt till och med!

Ikväll så är platsen vid tv´n given kl 21, Grey´s Anatomy startar en ny säsong..efterlängad av mig!

Så var denna dag till ända på jobb, en enorm skillnad från igår. Idag så känns allt nästintill okej igen i alla leder jag kan komma på. Har haft en lugn dag på jobb, visst har vi haft att göra men det har gått i sansat tempo.

Solen som sken så imorse har försvunnit, att hösten har anlänt på riktigt känns nu. Vinden är isig och nu så är det tid plocka fram lite tjockare jackor och skor, men hade barnen själv fått välja så hade de nog gått klädda i bara t-shirts än. Fryser aldrig de?? Imorse var det bara 2 grader ute..brrrr, men likväl tyckte ingen av dem att de behövde en jacka men den slapp de inte undan.Pers feber är helt borta idag, det är ju ett positivt framsteg. Nu är det bara att benen ska bli bra oxå och inte göra ont mera.