Så var detta året snart slut....äntligen! Ett år som för min del gärna hade kunnat hoppas över utan någon större saknad alls, men nu har dagarna gjort sitt och vi räknar snart in 2011. Ett år som jag hoppas bjuder på betydligt bättre, trevligare och härligare minnen...

Vi har ätit gott under kvällen, dansat lite till Mix Megapol och så fyrat av våra fyrverkerier i förtid. Några få raketer vid 21tiden som brukligt är och det var de båda små nöjda med. Nu har de ramlat i säng en liten stund, jag har lovat att väcka upp dem lagom till 12-slaget för att skåla in det nya året och framförallt att se alla fyrverkerier som skjuts upp.

Ett riktigt gott nytt år önskas er alla!
                Lånad av Google
Så var vi hemma igen efter en storfrukost tillsammans med mormor o systra mi/svåger.
En frukost med goda bullar och pålägg i mängder, ingen behöver gå hungrig ur 2010 iallafall! Känns som om det är ryggläge som gäller en stund framöver nu innan jag funderar över någon ny mat.

Till slut, efter så lång tid, och så mycket förbrukad energi och ork så finns det äntligen ett ljus i tunneln. Ett ljus och ett hopp som kom med posten. 
Ett ljus som innebär att detta årets sorger, rädslor, gråt och förtvivlan kan börja bearbetas och på sikt tunnas ut till en skir yta som upplöses i intet.
Det händer inte imorgon och inte nästa vecka heller, men nära och ganska tätt inpå
Det är det enda jag begär av mitt nyår, att det finns ett ljus och ett hopp!