Efter en dags ledigt från jobb så känns det som om jag skulle behöva 1 dags semester till, har haft fullt upp hela dagen så det är först nu vid denna tidpunkt som det börjar lugna ner sig och jag sitter ner här vid datorn.
Alla gardiner är färdigsydda, tvätten tvättad, middag lagad, barnen hos mormor en liten stund, besök hos reumologen, tankat bilen, simskola, handlat skor, handlat mat och nu packat fram alla våra kläder så vi klarar oss över påsk och fiskat upp en död fisk ur akvariet. Phu, tror jag fick med det mesta.....?!

Ingrid, din fråga ang reumologen och nya mediciner och annat smått o gott. Info kommer, orkar inte mera idag bara. Men mina leder är inte så mkt inflammerade som jag trott utan de är tyvärr skadade, därför har jag så ont och det blir jag aldrig av med, kan dock stabiliseras med hjälpmedel som nu ligger på remiss. Dock så är fötterna helt inflammerade än. Men som sagt, ska smälta infon själv först......

Nu är det äntligen go´natt världen!
               
               

dsc00016 (MMS)

Simskola. Efter en lite smått stressig em så sitter jag nu här på simskolan. Varmt som i en bastu. Kanske bra för min stackars hals?

Igår var barnen med mig på mitt jobb då ju Per inte var i något bra skick alls. Vid lunchen tänkte inte Emil äta upp sina grönsaker varvid min kära kollega E, som nu äntligen är tillbaka på jobbet igen, säger till honom Åjo, det lilla kan du äta upp, grönsaker är nyttigt. Emil hävdar dock bestämt att det går inte för han är allergisk mot grönsaker så han kan inte äta upp dem. Givetvis är ju följdfrågan då vad som händer om han äter upp dem, kan ju säga att det vill ju jag också veta, och efter en korttids betänketid där han måste snabbt bestämma sig för vad som kommer att hända om han äter upp sina grönsaker så säger Emil Jag blir förkyld!
Tyvärr var det ingen som trodde på honom utan grönsakerna hamnade i hans mage till slut iallafall och de var nog rätt goda för allt åts upp trots att det inte behövdes. Men tillbaka till allergin nu då..idag är han lite förkyld! Tuva var lite bekymrad vid frukostbordet när han nös en gång -ojdå Emil, du kanske var lite allergisk mot grönsakerna iallafall??