Här sitter man och är hur trött som helst, har sneglat på klockan i en timmes tid nu men inser att det är lite för tidigt att gå till sängs redan nu. Får väl vänta en kvart till?

Dagens matrecension kommer här:

Medans barnen var på kalas under eftermiddagen så passade jag och Per på att ta en tur med bilen, vi stannade till vid IKEA och tog varsin 4 kronors korv som snabb och billig mat att stoppa i magen.
Då föll blicken på all annan mat de säljer som man kan köpa med sig hem, kanske skulle köpa med något för att enkelt göra kvällsmaten härhemma?! Valet stannade på kycklingbullar med ost, vet inte vad jag förväntade mig men ut ur påsen senare på eftermiddagen trillar något som ser ut som bleka köttbullar vilket också var vad barnen ansåg att det såg ut som.
Smaken däremot var väl inget som liknade köttbullar men heller inget som liknade kyckling, svår att definiera men kan väl konstateras som ganska menlös. 
Ska jag tala ren skånska så var de riktigt räliga, inte ens Emil som kan äta massor i vanliga fall ville ha mer än 3 stycken innan det var nog. Hellre var han lite hungrig tyckte han.
Så summa summarum...näää, de var ingen höjdare och är inget som kommer in i vårt kök fler gånger!
Nästa gång ska jag prova lasagne på älgfärs...kan bli en höjdare eller skräckupplevelse!
           

Per: Vad ska vi ge mamma nu när hon fyller år?
Emil: Hmmm, ska tänka en stund.
Det går ett par minuter...
Emil: Vi köper 4 biljetter och åker till månen, jag behöver ändå fler rymdstenar!
           
Jaha, så om jag inte är hemma så vet ni vart jag tagit vägen om ett par dagar!
Passar på att skriva lite nu när man ändå är vaken en timme för tidigt, eller det kanske är precis i rätt tid nu? Vet inte vilken tid som är den rätta, men kan konstatera att vaken är jag iallafall och har varit det ett tag!

Gårdagens kalas hos systra mi började med invigning av deras nya altan som nu är f ärdigbyggd. Det bjöds på varm soppa och vi fick trampa runt bäst vi ville. Blev riktigt snyggt, precis som allt annat de bygger.

Presenten hon fick var en ny variant av den hemska lilla figur som åker fram och tillbaka mellan oss, man vet att det är denna lilla man som är inslagen på något vis och det är högsta skymf att få ha honom en längre tid. Gäller att komma på första bästa tillfälle att kunna ge honom tillbaka igen som gåva. Han har åkt mellan oss nu i snart 7 år...stackars lilla man! Töntigt kanske...men kul!

Vi var hemma i lagom tid på kvällen, Per behövde en ryggpaus och vi andra körde iväg för att ordna presenter till denna dagens kalas. Det blev 4 inköp samt ett spökhus som Emil och Tuva byggde ihopa på köksbordet med stort tålamod.

Blev riktigt snyggt och med hjälp av ficklampa och släckta lampor så skrämde de varandra resten av den kvällen.

Nu känner jag att jag är hungrig, magen har inte hängt med på att klockan vridits tillbaka så den anser att det  är tid för lite söndagsfrukost nu.
Godmorgon!