Till slut så kom den, fredagseftermidagen. Och äntligen är jag fri o ledig....
Den fria o lediga tiden har ägnats åt att skruva ihop det nya utemöblemanget. Det gick ganska smärtfritt och snabbt så nu sitter jag i solen och njuter av ett välförtjänt glas vin medan barnen och deras kompisar leker med de stora kartongerna.


Funderar starkt på att sätta på en adresslapp till Afrika och sända iväg den största kartongen med sitt innehåll. På så vis så blir det nog en riktigt lugn fredagskväll....hahahah!


Idag har vi friluftsdag här, en riktig aportig dag och det är kul på alla sätt o vis. Har till exempel sprungit 60 m, hoppat längdhopp och spelat brännboll. Och ja. jag vet att allt detta inte är så smart med en värkande kropp och att jag får sota för detta snart. Men vi kan väl låtsas att allt är okej....bara idag?!
På mig har jag min vanliga rastvakts-väst, neongul!
Hur många rapsbaggar tror ni dras till en i denna klädsel? Exakt. ...massor!!!!!
Hatar gult...idag.


Dagarna går snabbt trots allt och slutet på veckan närmar sig med stormsteg.
Ikväll var det jobb nr 2 som tog upp kvällens timmar, simningen!
Tränade lite själv också tillsammans med dem, och det kändes bra, trots att det är mer än 20 år sedan jag själv tävlingssimmade så sitter det i ryggmärgen. Och sen så är det alltid lättare att visa i vattnet hur jag menar än att stå o vifta på bassängkanten och ha några som ser ut som frågetecken i vattnet!
Nåväl, bilen är i garaget och jag har också parkerat mig fast då i sängen såklart.
Dags att sova.....