Jisses, idag var det svårare än normalt att komma ur sängen.
Lederna krånglar ju som vanligt, att sätta ner fötterna i golvet gör alltid ont och att ta sig till duschen är ständigt dagens första stora utmaning men idag...oj, träningsvärk i ryggen! Tål jag inte ens att visa uppvärmningsövningarna utan att få träningsvärk? Då är det hög tid att träna upp kroppen en aning!

Veckans sista arbetsdag startar alldeles snart, sitter duschad och redo för att ge mig av nu.
Ute så verkar det bli en ny gråmulen dag, man har liksom vant sig vid vatten från alla håll..uppifrån, nerifrån och från sidan! So let it rain, gräsmattan håller sig iallafall grön då! Måste ju se allt positivt!
Men vem har tagit tiden ifrån mig? Dagarna susar fram och helt plötsligt så är klockan närmre 22 på kvällen och det är dax att stoppa ner den stackars kroppen i sängen igen för att orka med dagen efter.
 
Vi har hunnit med en massa denna veckan som gått, det har bland annat varit tömningen av vardagsrum inför att målarna skulle komma hit för att göra vid vårt innertak efter ytterligare en vattenläcka och samtidigt ta väggarna. Hur flyttar man ett 180 liters akvarium lätt o behändigt? Inget man direkt tar under armen och sätter in i förrådet!
Nåväl, det lyckades det med till slut och nu efter många om o men så är vardagsrummet nu ordnat och då kommer ju nästa bekymmer att få tillbaka allt på plats igen. Vem säger att det är enkelt att få renoverat?
 
Vad har vi mer hunnit med då? Jo, middagen hos systra mi i tisdagskväll. Jättegod mat och trevligt sällskap med bland annat delar av tyska släkten som är i Sverige på besök. Vi har även hunnit att göra vid i trädgården, barnen har haft lekkompisar här, jobbat givetvis, det har tvättats och städats samt handlats ( ja, ni vet allt det där vardagstråkiga som bara måste göras ) och ikväll så begick jag min debut som simtränare för de lite äldre ungdomarna i simhallen. Jättekul verkligen, men jag ställer mig den stora frågan : Hur kan jag ha träningsvärk nu när det är de som har fått köra över 4000 meter? Är det någon form av sympati?
 
 
 

Hm, jag begriper mig inte riktigt på denna nya sida än.
Kan inte få mobilinläggen att fungera, men i o för sig så kan man nog inte begära för mycket av en mogen kvinna vid denna arla tidpunkt?!
Istället för att pyssla mer med detta så hasta la vistar jag iväg till jobbet, i regnet. Hur mycket regn finns det egentligen?