Idag har det verkligen varit dålig uppdatering från min sida, märks att datorn inte är hemma. Men faktum är att; oj, vad mycket tid det helt plötsligt är under dagen när man inte 'bara' ska titta på det eller det på Internet! Det är först nu när man är utan som det märks och som man tänker på det... Dagen har iallafall tickat på och nu är det sängen som lockar. Har börjat på en ny bok, lite lättsinnigare än den förra jag läste som var Morgan Allings bok om sin uppväxt. Den var tung att läsa och gjorde en stundtals väldigt ledsen å hans vägnar att det fick gå till så ( det hemska är ju att det gör det för många många barn än ) men att han ändå till slut tog kommando över hur livet skulle fortsätta. Nu är det istället Kajsa Ingemarssons bok Lyckans hjul som påbörjats. Får se vad jag tycker om den?! God natt

Stormen lade sig ganska snabbt tidigare ikväll, djuren plockades bort så att jag kunde komma in utan att bli biten och vi fick prata om det arga som virvlade runt i kroppen. Ibland blir man bara så arg och det är ju bra att det finns många olika sätt att hantera det på! Jag har suttit i soffan och sett på Solsidan, och kan fortfarande inte riktigt förstå hur den serien kan vara den absolut bästa och roligaste just nu. Är det bara jag som har fel humor?

foto0427 (MMS)

Bakom denna dörr finns en väldigt arg 6åring! Jag tror djuren är utsatta som någon sorts vakter....?! Jag håller mig borta tills den värsta stormen bedarrat, sen kan vi nog resonera runt det hela.