Okej, har fortfarande inte kommit i säng och detta på grund av en fluga, en stor o fet äcklig fluga i vårt sovrum. Och den var minsann klipsk oxå den jäkeln, gömde sig på luriga ställen såsom i stora växten bredvis datorbordet och sedan inne i sänggavelns fack och en gång precis bredvid alla cd-skivor sådär tätt intill att den knappt syntes. 
Vi har sprungit runt och viftat med flugsmällaren för att få fatt i den men det tog banne mig tid! Flugan måste ju ha skrattat åt oss till slut, tyckte jag hörde små fniss. Fast till slut var det nog mest jag som var dubblevikt och skrattade åt hur vi bar oss åt, vi måste ha varit hur löjliga som helst i vår kamp!
Men nu är han ivägsänd till sälla jaktmarker.....tack o lov!
 
Vinsten blev kanske inga mängder av choklad men ett fjärde pris blev min vinst och den innebär att jag som fjärde man (kvinna i mitt fall då, noggrannare räknat så är det nog kvinna i allas fall) får välja ett paket bland all choklad. Gott! Fast valet har jag överlåtit till A, litar på att hon väljer något smarrigt.
Har en del vinster att hämta; mina 3 öl, min vinflaska samt nu då chokladen. En riktig vinstpåse :-) eller ska man vänta till nästa dragning och utöka påsen ytterligare?!?! Undrar om det då kanske kan vara ett cider-lotteri, för det fattas ju i påsen?!! Och sedan kan vi ha ett glögg-lotteri till december! Japp, nu har ni tipsen mina vänner!

I övrigt så har dagen rullat på, ibland känns det som om man inte riktigt hänger med. Upp på morgonen och så vips, så ska man lägga sig igen. Vad hände däremellan?
Idag så hände det iallafall att vi hann med Musikskolans kör, en runda om Mekonomen och sedan IKEA. Eftersom Emil var på trivselkväll med skolan hade vi bara lilla fröken med oss, han fick grillade hamburgare på kolonin och vi fick mat på IKEA.....schhhhhh, säg det inte till honom bara!
           
Har nu stoppat i mig veckans dos av cellgift, mår sådär lite lagom illa men fullt hanterbart så länge jag sitter här. Undrar om det fungerar lika bra i liggande ställning? Ska testa det nu....god natt!
Istället för att det är vinlotteri på gamla jobbet så är det denna månad chokladlotteri. Dragning idag vid 11-tiden och jag hoppas att det plingar till i mobilen att jag har MASSOR med choklad att hämta!
Egentligen har jag haft tur varendaste dragning, för jag har alltid lyckats vinna något litet varje gång men aldrig högvinsten, så önska mig tur o lycka nu!
Vill bada i choklad......