Ar det bara jag....?
Jag hade ett toppentoppen-inlägg att skriva här som ploppade upp i huvudet, skulle bara läsa nyheterna först tänkte jag och sedan delge er detta superduperbraiga inlägget. Tror ni nu att jag ens vet vad det skulle handla om!?! Nä, precis! Det har jag inte den blekaste aning om längre, det är tomt i huvudet och ju mer jag funderar desto värre blir det! Var det ett påstående, en fråga, en fundering eller en konversation? Tja, just nu får vi alla fortsätta att fundera.....
Och då det antagligen inte blir bättre än såhär så säger jag godnatt och sov så gott!

Förra veckan var jag på mammografi för första gången i mitt liv. En upplevelse som i min fantasi hade oerhörda smärtor inblandade och som de på jobbet inte gjorde mycket för att ta ur mig. Det var ett babbel om både det ena och det andra och visst förstod jag ironin i allt vad de sa men ändå så kändes det, hmmm vad ska man säga, lite läskigt att gå dit.
Men inte gjorde det ont inte, bara lite konstigt att få bröstet inklämt i en apparat men samtidigt så är det ju en oerhörd förmån att kunna gå och röntga sina bröst! Har ni inte gjort det så gör det!
Idag kom det papper på att allt är OK och nu dröjer det ca 1,5 år tills nästa gång. Under den tiden så gäller egenansvar, känn över och känns det inte som tidigare så gå på en extra kontroll för säkerhetsskull.

God morgon, så var man tillbaka på jobbet igen och ytterligare en ny dag! Det var riktigt skönt ute redan såhär tidigt på morgonen, märks att våren är på G.