Har som det sista vi gjort tillsammans denna kväll spelat Lego´s spel Creationary, dvs bygg något av lego och låt dem andra gissa vad det är! Hmm, kan ju säga att det inte är lätt att förstå vad det är man ser på bordet.
Försök själva ska ni se om ni klarar av att få några poäng, jag fick ett endaste litet ett och förlorade med hästlängder.
Här kommer det första, en apparat:

Nästa är ett djur:

Och den sista jag bjuder på är en natursak och det är inte ett träd:

Där ser ni, hur lätt var det???
Men å andra sidan var det iallafall kul och det kanske var det som var meningen och inte att vinna?!

Nu ska jag ägna mig åt att läsa in ett kompendium till imorgon, tror jag har någon timme eller så framför mig att läsa på. Varför skjuter man upp saker till sista minuten? Visst har jag bläddrat i det men inte lagt ner någon större tid än...

Efter en god natts sömn, somnade tidigt igår med ett bultande huvud och värkande fötter, så mår jag betydligt bättre idag. Att lederna värker på morgonen tillhör ju vanligheterna så det ingår tydligen i paketet morgon, knappt värt att lägga märke till?! En varm dusch och nu är jag redo för att ge mig ut i kylan och mörkret. Jag tycker att det hade varit trevligt med lite snö, och inte bara den här isen som blev efter förra veckans lilla snöande. Lite vitt lyser liksom upp en aning. Eller så hade våren varit rätt trevlig den med....kanske till o med trevligare?!

God morgon!

Vissa dagar känns det som om tiden går alldeles för långsamt, andra dagar så är det alldeles lagom med tid till allt möjligt och så kommer det sådana här dagarna som denna. Dagar som skulle behöva utökas med en timme eller två för att få det att gå ihop utan att stressa alltför mycket.

Visserligen har jag inte gjort så mycket som är något utöver det vanliga; gått upp, duschat, klätt oss, fått iväg på fritids, mig själv till jobb, insett att jag blev ensam, fixat vikarie, jobbat, kört ett ärende, jobbat igen, haft ett möte, haft ytterligare ett möte nu med Emils fröken på hans skola, haft barnens kompisar härhemma, gjort läxor, lagat kvällsmat, gjort mera läxor, hjälpt Tuva med ett brev, bråkat med Emil angående datorn, fått dem i säng och nu..nu är det kväll även för mig även om tiden flugit iväg och jag snart hamnar i säng jag med!
Puh...!