Ibland undrar jag hur jag egentligen läser mina papper?
Att jag är snabb på att läsa det vet jag, att jag har ett jäkla bra minne vet jag också och att jag inte är helt korkad vet jag det med men likväl så gick eftermiddagen åt till något som den egentligen inte ska göra förrän på torsdag och det är ett äkta morrläge på det...grrrrrrr!
Är kallad till tingsrätten och på pappret så finns det datum, klockslag och ärendenummer klart o tydligt nedpräntat. I mitt huvud står det 15 januari klockan 15 men i verkligheten så står det 17 januari 15.15, alltså på torsdag först och inte idag!
Men inget dumt som inte har något bra med sig, vi träffade mamma under eftermiddagen och fick jättegod kvällsmiddag samt att jag var uppe hos Per på sjukhuset där han återigen ligger inlagd sedan några dagar. Så, helt bortkastad var ju inte dagen men nu gäller det att ladda om för att återigen bege sig till tingsrätten på torsdag istället.
På hemvägen så möttes vi av en enorm dimma strax innan Åstorp, en dimma som med tanke på dagens händelse på andra sidan om vårt samhälle  gav kalla kårar. Farten dök ner till runt 40-50 och ingen, verkligen ingen bil, funderade ens på att köra om någon. Tänk att det ska till sådana här katastrofer för att folk ska sänka farten och köra förnuftigt?!
Och jag sänder en tanke till de familjer som drabbats av olyckan idag, att inte få hem en person igen är hemskt!
 
Vad såg jag i hallen igårkväll om inte en bortglömd julvepa!!?!
Att det alltid, alltid, ska bli något kvarglömt när man plockar bort julen! Fast detta måste vara någon form av rekord, för den är ju inte liten precis som det vanliga som brukar glömmas, småsmå tomtenissar i något hörn.
Och nu har ju faktiskt tjugondagKnut passerat så allt ska vara väck....
Jag gillar att lösa korsord, ser det som en skön sysselsättning för hjärnan att klura ut lösningar. Och just därför blev jag så glad när jag kom in till sonen för att säga god natt och han låg i sängen med en korsordsbok i högsta hugg...ha, något har jag väl inspirerat åtminstone?!