Teatern tillsammans med mormor var en höjdare, vi har fått fullständig redogörelse under middagen från scen 1 till slutscenen. Mamma sa att de hade skrattat så tårarna runnit och verkligen levt sig in i framförallt kattens roll i det hela. Kul att det uppskattades!

Själv så slutade mitt party med två små köp, tur de fyller år snart så det får väl kanske bli födelsedagspresenter. Plaggen var väldigt fina många av dem, men som på alla andra pertyn så är det ju inte HM priser direkt, så skulle man köpt mera hade både plånboken och Per sprungit i taket. Emil fick "jag är bäst" tröjan, passar hans attityd så bra och Tuvis fick den gröna kanintunikan. Jättesöt! 
117 118

Denna söndag förmiddag har gått i ett rasande tempo, iallafall om man ser det till att det faktiskt är söndag och vi brukar småslöa i vanliga fall fram till klockan 10 innan vi äter frukost. Men idag har vi hunnit rolla Emils rum sista gången, det gröna blev ju inte mindre grönt men nu har man vant sig. Borde kanske hänga upp en varningsskylt innan andra kliver in i rummet?!
Vi har även hunnit städa hela huset från golv till tak, skurat och fejat så det blänker. Snart ska vi köra in barnen till mormor för de ska på teater inne på Dunkerska kulturhuset tillsammans med henne, först bara fixa lite lunch. 
Själv ska jag på ett Rabdido klädparty hemma hos en av Tuvas kompisars mamma. Kläderna är väl något liknande Me&I om man ser på deras hemsida www.rabdido.se kanske en lite blekare kopia? Nåväl, ska bli kul att se vad de har att erbjuda iallafall.
Har ikväll gjort något som jag eller snarare vi inte har gjort på säkert över 2 års tid. Ätit ost och kex samt delat på en flaska vin, vann nämligen en flaska vin på jobbets julfest i den välkända julklappsleken och nu har den stått sedan i mitten på december och väntat på att bli öppnad. Det var ett mycket torrt rött vin som var helt okej i min smak men inte alls i Pers, han drack två smuttar sedan fick jag glaset. Den halva flaska som är kvar kan jag säkert ta ett glas av imorgon med, och med största sannolikhet ett glas på måndag också?! Vet inte när vi drack något vin härhemma senast, länge sedan var det iallafall. Ibland känner jag att cellgifterna gör att jag inte riktigt vet om det är ok eller inte, men tycker att ett eller två glas borde ju fungera utan att göra oreda i kroppen?