Ny dag - nya äventyr för mig och Emil!
Vi har hunnit med att besöka Sommarlovsprogrammet och bussen Busster i Malmö, sett Turning Torso och besöka både Tekniska museet och Naturhistoriska museet.


Vi har smugit in bakom Clabbe på Digiloo i Landskrona och hört Andreas Weise värma upp rösten inför föreställningen. Detta utan att någon frågade vad vi gjorde inne på området....utan biljetter och en timme innan insläpp.


Och slutligen så sett finalpasset på SumSim i Landskrona, det som egentligen var anledningen till besöket i stan.

Kort sagt - en mysig härlig och rolig dag!
Men nu skulle jag allt behöva sova lite....eller mycket!


Efter träningen, där det faktiskt till slut kom en hel del simmare, så körde jag Tuva till mormor för ett par dagar med mys.
När vi fått mat i oss och jag till o med duschat hos mamma så körde vi, jag och Emil, vidare neråt mot Landskrona. Regnet smattrade på biltaket men vi hade en förhoppning om att det skulle avta så att vi först kunde gå på stan och se vad deras Stadsfest hade att erbjuda och sedan skulle vi vidare till citadellbadet och ungdomsSM i simning.
Tack o lov avtog regnet och när vi dansat färdigt till de uppträdande vi såg så gick vi vidare och såg några riktigt bra lopp av några av Sveriges bästa simmare på ungdomssidan.
Nu är vi minsann trötta och jag tror att Emil sover. ...snart gör jag detsamma!


Undrar om det kommer några simmare denna arla lördagsmorgon?
Regnet det öser ner....mindre mysigt!