2011-12-31_20_15 (MMS)

Så har vi hjälpts åt med dukningen, nu ska bara maten bli klar i ugnen. Är ganska hungrig just nu...till o med korvgryta hade fungerat, näää kanske inte en nyårsafton?!

Efter att nu ha startat om dagen som startade i moll så ska resten av detta år gå i dur!
Inte många timmar kvar innan vi vänder bladet och kan skriva 2012. Det blir en lugn hemmakväll för oss med god mat och familj bara, ser fram mot!

Önskar er alla ett riktigt 
     
Så var vi hemma igen efter en trevlig eftermiddag och kväll i Halmstad.
God fika, nej massa fika ska det nog heta, och trevligt sällskap som vi träffar alldeles för sällan när vi inte har husbilarna ute på rull. Och nu har vi ju inte ens husbilen kvar sedan några månader vilket ju innebär att vi kanske kommer att träffas än mer sällan, men pass på för vi kommer säkerligen till Ranarps strand på gästspel!

På vägen hem hade temperaturen sjunkit ner under nollan, brrrr!
Detta skulle ju kunna innebära halka men på bästa skånska vis så passerade vi några saltbilar som duschade ner vår bil längs hela sidan när vi körde om på motorvägen. Att någon skulle kunna halka i allt det saltet finner jag ganska omöjligt? Att bilen skulle kunna rosta i allt det saltet finner jag däremot ganska möjligt!
Och med mannens mått var ju bilen tvungen att spolas av innan vi kom hem, pust, och så skedde med och nu så kanske den inte har rostat ihop i en enda stor hög i garaget tills imorgon? Tror ju i o för sig inte att det skulle kunna hända på 12 timmar, men vem vet?!
På de lite mindre vägarna så var det däremot glashalt, isen blänkte i strålkastarljusen och vid en provbromsning så dansade bilen en del på vägen trots ABS.  Så jag hoppas att alla som är ute på vägarna tar det lugnt inatt!
God natt!
lånad av Google