dsc00024 (MMS)

Kvällsutsikten känns helt ok! Sitter här i värmen i husbilen och har det bra. Vi är i Lervik småbåtshamn.

Efter en natt som sovits igenom utan avbrott känns kropp och knopp lite piggare, samt att lilla Pricken nu för andra dagen är feberfri, mindre prickig och pigg som en mört. Nu gäller det att hon tar det lugnt i början så att det inte kommer något efteråt, men frisk luft behövs! Tyvär ösregnar det ute just nu, vi får hoppas på lite bättre väder så vi kan vara ute under helgen. Tar husbilen och parkerar oss i någon skog, alldeles för oss själva och njuter av våren utan brasa detta år!
              
              
Börjar jobba snart, väntar på att Per ska bli klar hos sjukgymnasten där han är och tränar. Hans rygg är verkligen inget bra just nu, går som en pigg 97åring och har väldigt ont så jag hoppas att de gör något positivt där idag. I tisdags så var han än mer slut i ryggen när han kom därifrån, visst behövs det tränas men kanske lite lugnare?!
                
 Bilder från Google
Kvällen har verkligen varit en fin kväll,varmt och skönt ute så nu känner man verkligen att det börjar närma sig Majmånad. Imorgon är det Valborg, vi får väl se hur det blir med den kvällen men något besök vid någon brasa blir det iallafall inte. Vill inte utsätta Tuva för att träffa en massa folk där hon kan få någon ny smitta innan hon byggt upp lite nytt försvar, men frisk luft måste hon ju få om hon fortfarande är feberfri. Fast en konstig sak har inträffat under kvällens lopp, från att nästan inte ha haft några koppor alls på benen så har det dykt upp nära ett hundratal koppor där. Måtte det inte vara ett bakslag så att hon blir lika sjuk igen! 

Kvällen har i övrigt gått åt till att tvätta, så skönt att bli av med hela tvättkorgen på en och samma gång och njuta av en tom tvättkorg i några timmar. Att en sådan enkel sak kan göra en så glad? Ibland så undrar jag över dessa saker som gör en glad såhär på "äldre dar", kan ju inte påstå att det är samma som tidigare! 
Idag är jag glad över att få sovmorgon till klockan 8 - förr var man glad åt sovmorgon till 14
Idag är jag glad över tom tvättkorg - förr var jag glad över att köpa nya kläder om de var smutsiga
Idag är jag glad för en stilla middag hemma - förr var jag glad för en riktig baluns ute på krogen
Idag är jag glad om jag är vaken klockan 22 - förr var jag glad om jag gick till sängs klockan 03
som sagt, livet förändras med åren :-)