Eftersom det inte blev något gym idag fick det bli Väla istället och en inköpsrunda tillsammans med familjen ( ja minus Tuva då som gjorde en egen inköpsrunda tillsammans med mormor på annat håll)  och en sådan inköpsrunda kan nog likställas med värsta gympasset i alla fall om man ser till antalet timmar innan vi var hemma igen!
Men jag tog värsta pausen mitt i alltihopa och satte mig lugnt och sansat i frisörstolen för att bli ompysslad i en timmes tid!
Åhhhhh, vad det är underbart att ha någon som pysslar om en i huvudet och masserar sådär skönt i hårbotten vid tvättning...kan man inte ha en personlig frisör som finns härhemma redo o klar när man behöver den?!
Nåväl, väl klippt och tillsnyggad så var det bara att ge sig ut i inköpstagen igen. Hade bland annat ett helt friluftsbad att handla till, fattar ni hur mycket det behövs i en kiosk som man inte ens tänker på ska finnas!!
 

2 kommentarer

camilla

08 Jun 2014 10:14

Hej!! Verkar som ni har haft en trevlig shopping dag ihopa. det gjorde du rätt i jag håller fullständigt med dig att sitta i frisörstolen o bli ompysslad är helt underbart...

Kors och Tvärs

08 Jun 2014 20:09

Härligt med slappardag. Skönt att du blivit lite extra ompysslad, det är du värd!
Kramar


ps. snygg design på bloggen!

Svar: Tackar o tackar :)
Agneta

Kommentera

Publiceras ej